ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο πριν τη βουτιά θανάτου της 18χρονης βολεϊμπολίστριας, Τζούλια Ιτούμα! Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Συγκλονισμένος ο χώρος του αθλητισμού την τραγική είδηση του θανάτου της Ιταλίδας βολεϊμπολίστριας, Τζούλια Ιτούμα. Το video που κυκλοφόρησε, με τις τελευταίες στιγμές της 18χρονης, έρχεται να ενισχύσει το “σενάριο” της αυτοκτονίας.

Τραγική είδηση για την αθλητική Ιταλία, με τον θάνατο της Τζούλια Ιτούμα. Η 18χρονη αθλήτρια βρισκόταν στην Τουρκία με την αποστολή της Νοβάρα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League στο βόλεϊ γυναικών με την Εξασίμπασι.

Η 18χρονη βολεϊμπολίστρια έπεσε από το παράθυρο ξενοδοχείου, όπου έμεινε η αποστολή της ιταλικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη και σκοτώθηκε ακαριαία, με τα αίτια να είναι αδιευκρίνιστα.

Ένα video -όμως- που κυκλοφόρησε, έρχεται να ενισχύσει το “σενάριο” της αυτοκτονίας. Η νεαρή αθλήτρια εμφανίζεται να περιφέρεται στον διάδρομο του ξενοδοχείου, περπατώντας μόνη της και πολύ αργά και να κάθεται στη συνέχεια στο πάτωμα με το πρόσωπό της πάνω στα πόδια της.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

MotoGP Αυστρίας: Τρομακτικό ατύχημα – Παρά τρίχα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό ο Βαλεντίνο Ρόσι

evosmos

Νέοι χάρτες από Άγκυρα για να θεμελιώσει ιδιοκτησιακά δικαιώματα των κοιτασμάτων ένυδρου αερίου στο σύμπλεγμα Μεγίστης

evosmos

Μωρό ξύπνησε απ’ το κώμα και χαμογέλασε πλατιά στον μπαμπά του

evosmos

Leave a Comment