ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ Η INTRUM ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΙΡΟ

Υπερτετραπλασίασε τα κέρδη της η Intrum, μια απο τις εταιρείες κοράκια που λυμαίνονται τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα.
Απο το 2019 που είχε δηλώσει κέρδη μόις 19 εκ. ευρώ, με τις ευλογίες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε το 2022 να έχει κέρδη 85 εκ. ευρώ, χρήματα που προήλθαν απο πλειστηριασμούς ακινήτων, πρώτης ή δεύτερης κατοικίας και στέγης επιχειρήσεων που έβγαλε στο σφυρί η Intrum.

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επικεφαλής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που, αν μην το ξεχνάμε, θεσμοθέτησε η κυβέρνηση Τσίπρα, μίλησε περιχαρής για τα κέρδη του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, επαινώντας μάλιστα την καλή πορεία της Εθνικής μας Οικονομίας.

Βέβαια δεν χρειαζόμαστε τον επικεφαλής της intrum, για ν’ αντιληφθούμε οτι με τον όρο Εθνική Οικονομία οι Μητσοτάκηδες εννούν τα κέρδη των κορακιών σε βάρος πάνω απο 700.000 δανειοληπτών που θα χάσουν περιουσία 58,9 δις ευρώ μέσα στο 2023.

Εσείς λοιπόν, ποιούς θα ψηφίσετε είπαμε;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και μου είπαν ότι σου κλείνουμε τον λογαριασμό και τις κάρτες σου”

evosmos

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: O Xρήστος Σπανός γιόρτασε 21 χρόνια γάμου με τη σύζυγό και καθηγήτρια του

evosmos

Γιάννης Μπέζος: «Πήγα σε reunion και διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»

evosmos

Leave a Comment