ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΣΕ ΜΠΑΡ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τη σύλληψη τερματοφύλακα ομάδας Super League, μετά από έντονο καυγά έξω από μπαρ στο Κολωνάκι, ο Μπέος έδειξε την πόρτα της εξόδου σε δύο παίκτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας. Για την ακρίβεια, φέρεται να τη θώπευσε, ενώ εκείνη διασκέδαζε με παρέα Βέλγων.

Ακολούθησε άγριος καυγάς έξω από το μπαρ, όπου και παρενέβη η αστυνομία, προχωρώντας σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων: τέσσερις Βέλγοι και ένας Ισραηλινός υπήκοος.

Η κοπέλα υπέδειξε τον ισραηλινό τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη.

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως τόσο ο Μπόρις Κλέιμαν όσο και ο Ροδρίγο Εσκοβάλ μένουν εκτός ομάδας και ξεκινά άμεσα η διαδικασία για την διακοπή των συμβολαίων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι γνωρίζει ο Δημήτρης Σούρας για τον Πατέρα Αντώνιο; Η περίεργη δημόσια έκκληση. «Επειδή μου ήρθε το μήνυμα και ξέρω πού είναι αυτή τη στιγμή…»

evosmos

Ανατριχιαστικό περιστατικό στην Κρήτη: 17χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 55χρονο!

evosmos

Επιδόματα: Ποια θα καταβληθούν στις 28 Φεβρουαρίου – Πότε θα δοθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς

evosmos

Leave a Comment