ΕΛΛΑΔΑ

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ!!!! Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. [ΦΩΤΟ]

Με τον χώρο του μπόντι μπίλντινγκ έχει παρελθόν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για κατοχή ναρκωτικών, τα οποία φέρονται ότι διακινούσαν με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ενώ κατηγορούνται και για παράβαση καθήκοντος.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς είναι ο θηριώδης άντρας που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μάλιστα, είναι πιθανό να είναι το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης ναρκωτικών.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Star, οι δύο αστυνομικοί υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και φέρονται να διακινούσαν τα ναρκωτικά με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.. Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης ενώ, μετά από έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης:

46 δισκία,
11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες
και 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών.

ΣΩΣΔΩΣΔ ΣΔΩΣΔΩΔ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού-επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για τα οποία δεν συνέτρεχαν, όμως, οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ήταν μια κακιά στιγμή λέει ο Πατούλης και ζητά συγνώμη – Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός;

evosmos

Παραίτηση βόμβα στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου..Τριγμοί στα θεμέλια της νέας πνοής

evosmos

ΟΡΓΗ: Πετάνε 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους στην εστίαση και τις οικογένειες τους «στα σκυλιά» για τρίτη χρονιά

evosmos

Leave a Comment