LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Γερολυμάτος: Είχα σχέσεις με επώνυμες κυρίες, αλλά αγάπησα μόνο τη γυναίκα μου

«Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα ότι ήμουν αρτιμελής», λέει ο Γιώργος Γερολυμάτος για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίφημη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy.

«Η πρώτη ηχογράφηση είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή για έναν καλλιτέχνη. Τότε έπρεπε να είσαι τραγουδιστής, για να γίνεις τραγουδιστής.

Και όχι οτιδήποτε άλλο. Από τους νεότερους καλλιτέχνες ξεχωρίζω τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Βέρτη. Μου αρέσει που είναι ευπρεπείς στο ντύσιμό τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είπε στη συνέχεια: «Για τη φωτογράφιση στο Playboy πέρασα από κόσκινο την πρόταση αυτή.

Η δισκογραφική μου εταιρεία μού είπε ότι είναι καλό να το κάνω. Θα ήταν ιστορικό γεγονός το ότι θα ήμουν ο πρώτος. Πριν αποφασίσω να κάνω τη φωτογράφιση, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα ότι ήμουν αρτιμελής και είπα “γιατί όχι;”.

Έγινε χαμός μετά τη φωτογράφιση, προσκύνημα θα έλεγα. Ερχόταν πολύς κόσμος στο μαγαζί, είχα μεγάλη επιτυχία. Δεν το έκανα αυτό για να έχω κατακτήσεις, το έκανα γιατί έπρεπε να το κάνω σαν καλλιτέχνης».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Γερολυμάτος ανέφερε: «Με τη γυναίκα μου ήταν μια πραγματική σχέση αγάπης. Είμαι χορτάτος, δεν είχα ανάγκη να ζήσω τη ζωή μου όπως πριν το γάμο. Είχα σχέσεις με επώνυμες κυρίες, ερωτεύτηκα… Αλλά αγάπησα μόνο τη γυναίκα μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: “ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ”. ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

evosmos

Έγκλημα στις Σπέτσες – Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου: Τον μαχαίρωσε 3 φορές και τον πέταξε στο ποτάμι

evosmos

Εύβοια: Ποινή φυλάκισης 12 ετών στον δάσκαλο που αποπλανούσε μαθήτρια στην Ερέτρια

evosmos

Leave a Comment