ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Τρένα θα κινούνται σε μονή γραμμή για 130 χιλιόμετρα

Μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, σοκ προκαλεί η καταγγελία πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή – και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα – ελλείψει κλειδούχου.

Σε μια νέα σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ή πιο απλά των μηχανοδηγών στα τρένα, Κώστας Γενιδούνιας.

Μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, σοκ προκαλεί η καταγγελία πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή – και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα – ελλείψει κλειδούχου.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γεννηδούνια, την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης θα υπάρξει μία γραμμή – και για την κάθοδο και για την άνοδο – επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.

Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται; διερωτάται, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. “

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καφετέρια έκρυψε έσοδα €1,45 εκατ. – Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 65 επιχειρήσεις εστίασης

evosmos

ΑΓΟΡΑ “ΒΟΜΒΑ”! Η Mytilineos εξαγόρασε την Watt+Volt έναντι 36 εκατ. ευρώ

evosmos

Nέες ”ρουκέτες” Κατερινόπουλου: Κατέρριψε τον ισχυρισμό Δασκαλάκη ότι δούλευε πολλές ώρες! – ”Βόμβες” & για την αποζημίωση για τον θάνατο του παιδιού

evosmos

Leave a Comment