ΕΛΛΑΔΑ

Βικτώρια Καρύδα: «Εχουν περάσει πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια, πόσο να αντέξω;»

Η Βικτώρια Καρύδα µίλησε για τη δίκη των εκτελεστών του συζύγου της, Γιαννη Μακρή, και µοιράζεται τα όνειρά της για τα επόµενα βήµατα στην προσωπική της ζωή.

Είσαι ευχαριστηµένη µε την απόφαση της ∆ικαιοσύνης;
Οχι βέβαια, δεν είµαι καθόλου. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν έχουν αλλάξει την ποινή. Είχαν προτείνει την ίδια που είχε βγάλει και το πρώτο δικαστήριο. Για µένα οι ένορκοι είναι απαράδεκτοι που έχουν βγάλει αυτή την απόφαση για τον δεύτερο συνεργό. Οταν έγινε η δολοφονία του συζύγου µου, µίλησαν κάτι δευτερόλεπτα στα κινητά στην περιοχή όπου είχαν σκοτώσει τον άνδρα µου. Σε όλα ήταν µαζί. Πώς αποφάσισαν οι ένορκοι να βγάλουν αυτή την απόφαση; Οτι ο συνεργός είναι αθώος; Υποτίθεται, θέλανε και άλλα στοιχεία, δεν τους φτάσανε όσα είχαµε. Εύκολη απόφαση έβγαλαν. ∆εν είµαι ευχαριστηµένη καθόλου από την απόφαση της ∆ικαιοσύνης.

Εσύ σκέφτεσαι να φύγεις από την Ελλάδα;
∆εν ξέρω ακόµη. Πλέον µένω και στη Γερµανία και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει πού θα µείνω µόνιµα. Εχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια. Πόσο να αντέξω;

Τι σου λείπει από τον Γιάννη;
Ο ίδιος ο Γιάννης, ήταν το άλλο µου µισό. ∆εν ήταν µόνο ο άνδρας µου, ήταν και ο φίλος µου και ο έρωτάς µου. Μου λείπει που του µίλαγα και µε άκουγε. Ηταν σε όλα δίπλα µου. Ηταν ο άνθρωπός µου. Με αγαπούσε, µε νοιαζόταν και µε πρόσεχε.

Σκέφτεσαι να βρεις σύντροφο;
Με τόσους παράξενους που κυκλοφορούν, είµαι πολύ δύσκολη. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο δυναµικό, έξυπνο και να είναι αληθινός και πραγµατικός άνδρας. Θέλω να είναι µάγκας.

Τα παιδιά σου είναι 9 ετών ο Αχιλλέας και 10 η Αλεξάνδρα. Τι σου λένε για τον πατέρα τους;
Τους λείπει πάρα πολύ ο πατέρας τους. Εγώ γεµίζω τον χρόνο των παιδιών µε δραστηριότητες για να περνάνε όµορφα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί τα κάνω όλα µόνη µου.

Σε ενδιαφέρει να κάνεις τηλεόραση;
Αν θα έβρισκα χρόνο, µπορεί. Γιατί έχω τα παιδιά. ∆εν µου φτάνουν οι 24 ώρες την ηµέρα για να τα προλαβαίνω όλα.

Οικονοµικά πώς ζεις;
Ασχολούµαι µε το real estate, µε κάποιες διαφηµίσεις στο Ιnstagram και λίγο modeling.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτά είναι τα δέκα ακριβότερα διόδια στην Ελλάδα!

evosmos

Εξαφάνιση Μπάμπη: Στενεύει κι άλλο ο κλοιός για τον κρεοπώλη – Τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος

evosmos

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΟ

evosmos

Leave a Comment