ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρος: 16χρονος απειλούσε 15χρονη και συγγενικά της πρόσωπα -Της απέσπασε 2.000 ευρώ και χρυσές λίρες

Μήνυση εναντίον ενός 16χρονου στην Άνδρο, υπέβαλαν οι γονείς μιας 15χρονης, για εκβίαση, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο εν λόγω 16χρονος φέρεται ασκούσε πίεση σε μια 15χρονη στην Άνδρο, μέσω social media -με την οποία ισχυριζόταν ότι διατηρούσε σχέσεις- να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Η 15χρονη αρνήθηκε και εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

Ο φερόμενος δράστης, έβριζε και απειλούσε την 15χρονη, για περίπου 10 ημέρες, από τις 26/10 έως τις 5/11, και της ζητούσε χρηματικά ποσά για να την αφήσει ήσυχη. Μάλιστα, μαζί με άλλα άτομα, με την συνοδεία αυτοκινήτου, και αφού απείλησε και συγγενικά πρόσωπα της 15χρονης, κατάφερε και της απόσπασε 2.000 ευρώ σε μετρητά και τρεις χρυσές λίρες αξίας 5.000 ευρώ.

Οι γονείς της 16χρονης από κοινού μαζί με εκείνη, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυξημένη σύνταξη μπορούν να λάβουν φέτος πριν από τα 62 έτη συνολικά 22 κατηγορίες ασφαλισμένων, σύμφωνα με τις ισχύουσες ειδικές διατάξεις

evosmos

Meteor: Αυτός είναι ο πύραυλος των μαχητικών Rafale που «τρομοκρατεί» την τουρκική αεροπορία

evosmos

Στις Βρυξέλλες η τουρκική προκλητικότητα – Έτοιμο κατάλογο ισχυρών κυρώσεων ζητά η Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment