ΕΛΛΑΔΑ

Τατόι: Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψής στα μνήματα- 2 μήνες μετά την ταφή του βασιλιά Κωνσταντίνου

ΤΑΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Μούχλα, καταστροφές, πλημμυρισμένοι τάφοι – Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης στο Τατόι δύο μήνες μετά την κηδεία και ταφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δυστυχώς στη χώρα μας , με το που κλείσουν τα φώτα και πέσει η αυλαία, εμφανίζονται ξαφνικά όλες οι παθογένειες που μας κρατούν πίσω.

Τατόι σήμερα 29 Μαρτίου 2023. Αποχώρησε εδώ και εβδομάδες η αστυνομική δύναμη που επιτηρούσε το χώρο και προστάτευε τα μνημεία.

Μούχλα, υγρασία στα μνήματα της Βασιλ. Ασπασίας και του τέως Βασιλέα των Ελλήνων Γεώργιου, του οποίου ο τάφος εκτός από μούχλα και υγρασία είναι πλημμυρισμένος βρώμικα νερά χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τα καθαρίσει.

Έφυγαν οι λαμπεροί καλεσμένοι, οι πρίγκιπες, και ο χώρος βρίσκεται πάλι στο σκοτάδι. Οφείλουμε να προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Πρέπει να καθαριστούν ξανά τα μνημεία και να φτιαχτεί νέο σύστημα για τα νερά όπως έχει ο τάφος του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που είναι ο τελευταίος και ευτυχώς παραμένει σε σχετικά καλή κατάσταση μέχρι στιγμής.

Είναι σημαντικό το έργο που επιτελούν οι υπεύθυνοι του χώρου αλλά όπως μας τόνισαν χρειάζονται περισσότερα εργατικά χέρια.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έλληνας πιτσιρικάς έγινε παγκόσμιο viral με την… αποτυχία σε σουτ που έριξε σε λούνα παρκ [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Μύκονος: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε βίλα

evosmos

Απαγόρευση πτήσεων: Ανοίγει 1η Ιουλίου ο τουρισμός – Για ποιες 9 χώρες θα συνεχιστεί η απαγόρευση

evosmos

Leave a Comment