ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο Πόρτο Ράφτη! Σχολικό “βούλιαξε” στον δρόμο! (Εικόνες)

Τρόμος πρωί πρωί σήμερα Δευτέρα 28/5, για τους μαθητές που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο όταν στην οδό Θησέως στο Πορτο Ράφτη, υποχώρησε το οδόστρωμα και το μισό όχημα βούλιαξε μέσα στη λακκούβα. Επικράτησε πανικός, τα παιδιά τρομαγμένα ζητούσαν βοήθεια και η λύση δόθηκε με ένα φορτηγάκι που ρυμούλκησε το σχολικό!

Όπως ακριβώς τα περιγράφει ο κ. Νίκος Κορακάκης, σήμερα το πρωί όπως και κάθε πρωί το συγκεκριμένο σχολικό ακολούθησε την συγκεκριμένη διαδρομή. Μόνο που το περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, μια από τος δεκάδες τομές στους δρόμους του Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως, υποχώρησε και βρέθηκε το μισό σχολικό μέσα.

sxoliko

Τα παιδιά με ασφάλεια κατέβηκαν από το σχολικό εμφανώς αγχωμένα και τρομοκρατημένα. Η βοήθεια ήρθε από ένα φορτηγάκι που με δυσκολία ρυμούλκησε το σχολικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του, δεν θέλω να τον ενοχλώ»

evosmos

Συγκινεί ο Γιάννης Βογιατζής: «Αν ο γονιός ακολουθεί αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό του, έχει χάσει τα παιδιά του»

evosmos

Αναδρομικά στις συντάξεις: Ραντεβού με την εφορία για όσους τα εισέπραξαν

evosmos

Leave a Comment