ΕΛΛΑΔΑ

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ALPHA! “Το κανάλι οφείλει να πάει τους “κοπρίτες” του στη θέση τους…”

Την οργή των Ποντίων έχει προκαλέσει αυτή η τυχάρπαστη καραφλή μούρη που βγαίνει στην εκπομπή της αξιόλογης Ναταλίας Γερμανού και γελοιοποίησε την Γενοκτονία των Ποντίων και εκθείασε τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ. Με ανακοίνωσή τους στα social media τα μέλη της Νεολαίας Παμποντιακού Συλλόγου “Η Αργώ” απαιτεί από τη διοίκηση του Alpha να πετάξει από το παράθυρο αυτόν τον τύπο. Διαβάστε αναλυτικά την ανοικτή επιστολή τους προς τη διοίκηση του Alpha.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίνο για την απόπειρα δολοφονίας του: «Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο»

evosmos

Παλιόπαιδα και κακομαθημένα τα παιδιά που δεν θα φορούν μάσκες στο σχολείο !!(Βίντεο)

evosmos

Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: “Με το σταγονόμετρο τα καύσιμα – Ο κόσμος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Έβαλα σε δίκυκλο ένα ευρώ βενζίνη”

evosmos

Leave a Comment