ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Συγκλονιστική σύλληψη 16χρονου με ναρκωτικά – Χτύπησε περιπολικό με τη μηχανή

Σε μία επεισοδιακή σύλληψη ενός 16χρονου για ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου το απόγευμα της Παρασκευής.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Πολυγύρου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να κάνουν έλεγχο στον ανήλικο, με καταγωγή από την Ελλάδα.

Πώς έγινε η σύλληψή του

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο να οδηγεί δίκυκλη μηχανή στην περιοχή του Πολυγύρου. Του έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον ίδιο και το όχημα. Τότε, ο 16χρονος «πετάχτηκε» από τη μηχανή, η οποία έπεσε πάνω στο αστυνομικό όχημα, και το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 16χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 673 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Τραυματίστηκε στην προσπάθεια διαφυγής

Σημειώνεται πως ο 16χρονος ενώ έπεσε από τη μηχανή τραυματίστηκε ελαφρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο συλληφθείς πήρε λίγες ώρες αργότερα εξιτήριο.

Πηγή: Thestival.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και μου είπαν ότι σου κλείνουμε τον λογαριασμό και τις κάρτες σου”

evosmos

Μαθεύτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη: «Ο Φλωρινιώτης βοηθούσε όλη τη γειτονιά. Δύο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά»

evosmos

Ferrari, Porsche, Lamborghini κλπ: Ανεκπαίδευτοι με… όπλα στα χέρια

evosmos

Leave a Comment