ΕΛΛΑΔΑ

Ωρωπός: Απολύεται υπάλληλος για τις εικόνες ντροπής με την 70χρονη

Την απόλυση ενός υπαλλήλου έκανε πριν από λίγο γνωστή το υπουργείο Υγείας, για τις εικόνες ντροπής με την 70χρονη γυναίκα, την οποία έπλεναν γυμνή σε πυλωτή πολυκατοικίας οι υπάλληλοι ασθενοφόρου στον Ωρωπό. Την ίδια ώρα οι εικόνες αυτές προκάλεσαν και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Το υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του».

Ωρωπός: Παρέμβαση εισαγγελέα

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Την προκαταρκτική ποινική έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν τελέστηκαν βασανιστήρια στην πλημμεληματική τους μορφή και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: “ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΩ ΜΥΑΛΑ” ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ – “ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

evosmos

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς! (BINTEO)

evosmos

Πάτρα: Μαθήτριες καταγγέλλουν καθηγητή ΕΠΑΛ για σεξουαλική παρενόχληση

evosmos

Leave a Comment