ΕΛΛΑΔΑ

«Σκατά στα μούτρα σου…» – Αδιανόητα «πυρά» Αντώνη Κανάκη στον Άρη Πορτοσάλτε

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές του στο «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκρυψαν την οργή τους για την τραγωδία στα Τέμπη και τη στάση πολιτικών και δημοσιογράφων μπροστά στην αδιανόητη καταστροφή.

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Άρη Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας όλες τις θέσεις του, οι οποίες φυσικά έγινα νωρίτερα αντικείμενο έντονης δημόσιας συζήτησης, αναπαράγοντας τα αδιανόητα σχόλια του περί «θυσιών».

Ο Πορτοσάλτε βρέθηκε ανάμεσα στους δημοσιογράφους, που προχώρησαν σε φοβερές τοποθετήσεις για την τρομερή καταστροφή στα Τέμπη, τονίζοντας πως η δημοσιογραφία στην Ελλάδα έχει γίνει υπηρέτης της εξουσίας, των κομμάτων και των μεγαλοσυμφερόντων.

«Να αφήσω τα πτυχία σας και τη μόρφωσή σας. Σκατά στα μούτρα σας», είπε τη στιγμή που σχολίαζε τον Πορτοσάλτε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μίλησε και για το… κυβερνητικό σόου που στήθηκε με αφορμή την τραγωδία, συμπληρώνοντας πως «δε βρέχει, σας φτύνουν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τεντόγλου: Έγινε γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΕΝΦΙΑ: ΒΡΟΧΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ – ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

evosmos

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δυστύχημα με δέκα νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες

evosmos

Leave a Comment