Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/11) στο Μενίδι, καθώς ένας άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κάλεσε την Άμεση Δράση και ενημέρωσε τις Αρχές ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και όταν μπήκαν στην πολυκατοικία είδαν ότι η πόρτα από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ήταν ανοιχτή.
Οι άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν αιμόφυρτο έναν άνδρα περίπου 60 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
