ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του πήρε χάπια
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Τάσος Ξιαρχό, βάζοντας έτσι τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισής του αλλά και στην απόπειρα αυτοκτονίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πήρε χάπια και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ αγνοούνταν για πολλές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από χυδαία σχόλια για τα κιλά κοπέλας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα. Ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά αμετανόητος, αφού επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο “ντοκουμέντο” που δείχνει την ανομία που επικρατεί! Συμμορία λήστευε υπό την απειλή μαχαιριού επιβάτες στο Μετρό

evosmos

Θεσσαλονίκη: Δικαστική αντιπρόσωπος ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια και κατέληξαν στην ανακύκλωση!

evosmos

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ. “ΗΤΑΝ ΕΥΣΩΜΗ, ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ” Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. “ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΓΥΜΝΟΣ”. ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 36ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ

evosmos

Leave a Comment