ΚΟΣΜΟΣ

Έκπληκτος ντελιβεράς σε σπίτι που πήγε παραγγελία: Τα έχασε μόλις του έδωσαν το φιλοδώρημα, η αντίδρασή του – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο φιλοδώρημα χρυσού έλαβε ένας ντελιβεράς, μοιράστηκε την ιστορία του στο TikTok και έγινε viral.

Ο χρήστης του TikTok Luis Navarro τη μοιράστηκε στην πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας ότι είχε εντολή να παραλάβει φαγητό από το εστιατόριο έναντι 13 ευρώ για μια διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων.
Αφού έφτασε στο σπίτι του πελάτη, του είπαν ότι είχαν κάτι για εκείνον σε αντάλλαγμα – εκτός από την κανονική αμοιβή παράδοσης, φυσικά.

«Άρχισε να βάζει το χέρι στην τσέπη του και σκέφτηκα: «Γαμώτο, θα με πυροβολήσουν ή κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φύγω από εκεί γρήγορα. Αλλά όχι, βγάζει αυτό το μικρό πράγμα που μοιάζει με κάρτα, κι εγώ λέω «τι στο διάολο είναι αυτό;»».

Αποδείχτηκε ότι το φιλοδώρημα δεν ήταν μια απλή δωροκάρτα, όπως νόμιζε αρχικά ο τυχερός ντελιβεράς, αλλά πραγματικός χρυσός.
Ο Luis συνέχισε: «Αμέσως η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Λέω, ‘με τίποτα, φίλε’. Είχα φρικάρει, αδερφέ. Ήταν σαν τον Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας που έτρεχε σα τρελός. Έτσι έτρεχα στο αυτοκίνητό μου».
Δείχνοντας στην κάμερα την κάρτα που περιείχε ένα μικρό κομμάτι χρυσού, αποκάλυψε ότι ήταν… «ένα τρίτο γραμμάριο χρυσού» και το περιέγραψε ως «ένα cool χριστουγεννιάτικο δώρο».

Οι τιμές του χρυσού σήμερα αναφέρουν ότι ένα γραμμάριο χρυσού κοστίζει περίπου 58,70 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι το ένα τρίτο του γραμμαρίου χρυσού του Luis θα μπορούσε να αποτιμηθεί στα 20 δολάρια.

Δείτε το βίντεο

@itsluisnavarro the coolest doordash tip ive ever gotten ❌? #doordash #doordashdriver #delivery #fyp #viral #christmas #present #gift #gold #money #tip #doordashlife #christmastiktok #2023 ♬ snowfall – Øneheart & Reidenshi

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτο!! Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή θεώρησε…προκλητικό το μαγιό της (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι: «Από τώρα και στο εξής μιλάμε στην Κύπρο για δυο χωριστά κράτη»

evosmos

Η Άγκυρα ζήτησε επίσημα στον ΟΗΕ την αποστρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου!

evosmos

Leave a Comment