ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό θα το έκαναν οι δικοί μας κηφήνες; Σε στρατιωτική εκπαίδευση η διάδοχος του Βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ

Είναι μόλις 20 χρόνων και θα γίνει η πρώτη βασίλισσα του Βελγίου μετά τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο. Για το γεγονός αυτό προετοιμάζεται από μικρή ηλικία. Μόλις εννέα ετών, εκφώνησε την πρώτη της ομιλία στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου για παιδιά.

Αυτό το μήνα λαμβάνει στρατιωτική εκπαίδευση. Νέες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το βελγικό παλάτι δείχνουν την κληρονόμο του θρόνου με στολή καμουφλάζ, βαμμένο πρόσωπο, να κρατάει όπλο και να εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας.

 

 

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους.

 

 

Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, θα ακολουθήσει τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρώτησαν ποιό είναι το 1ο πράγμα που σκέφτονται όταν ακούν για Ελλάδα – Τι απάντησαν;

evosmos

Γερμανός «Τσιόδρας»: Η πανδημία τώρα ξεκινά, ενδέχεται η κατάσταση να μην είναι διαχειρίσιμη

evosmos

Κορωνοϊός: Διαδοχικά λουκέτα και εκατομμύρια χαμένες θέσεις εργασίας

evosmos

Leave a Comment