ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη ανακοίνωση από την Cosmote: Τέλος το ίντερνετ για όσους έχουν αυτά τα κινητά, «μούδιασμα» σε χιλιάδες πελάτες της

Cosmote: H Deutsche Telekom, η μητρική εταιρεία της Cosmote, προέβη σε μια ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα, στην οποία αναφέρει ότι θα κατεβάσει οριστικά τον διακόπτη του 2G μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2028.

Η κίνηση, έρχεται λίγο μετά από μια αντίστοιχη για το 3G, σε μια προσπάθεια να επεκταθούν ως προς την κάλυψη νεότερες τεχνολογίες.

Σκοπός της να χρησιμοποιήσει ξανά το φάσμα στα 900MHz που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνεται από το 2G για νεότερες τεχνολογίες. Οι περιοχές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε 2G θα αναβαθμιστούν σε τουλάχιστον 4G πριν την απενεργοποίηση.

Μάλιστα, προτείνει όσους χρήστες έχουν ακόμη συσκευές που χρησιμοποιούν το 2G να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, υπογραμμίζοντας τα σαφή πλεονεκτήματα στην ποιότητα της φωνής που προσφέρεται από το VOLTE και το 5G. Για τις IoT συσκευές αναφέρει ότι οι πάροχοι αυτών έχουν βασιστεί πλέον στη πλειοψηφία τους σε σύγχρονες τεχνολογίες, όπως τα 4G, 5G, LTE-M και NB-IoT.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γλιτώσαμε νέα τραγωδία από θαύμα! Νεαρός επιχείρησε να επιβιβαστεί με skateboard σε πλοίο με σηκωμένο καταπέλτη (Εικόνα)

evosmos

Ρέντης: Συνελήφθη 50χρονος για αρπαγή και βιασμό ανήλικης

evosmos

Θανάσης Βέγγος: Η Φίνος Φιλμ τιμά τον «καλό μας άνθρωπο» με ένα αφιερωματικό βίντεο

evosmos

Leave a Comment