ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Έξι ημέρες χωρίς κανένα ίχνος του Ναπολέοντα Μαυροκέφαλου

Πέρασαν έξι ολόκληρες ημέρες και ακόμη δεν έχει βρεθεί ένα ίχνος από τον Ναπολέοντα Μαυροκέφαλο που χάθηκε στο βουνό στον Πόρο την περασμένη Πέμπτη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών, αστυνομίας, της οικογένειας και εθελοντών δεν έχει βρεθεί τίποτε που να φανερώνει κάποιο στοιχείο από τον άνθρωπο που αγνοείται.

Από τους οικείους του απευθύνεται έκκληση ώστε να συνδράμουν όσοι εθελοντές μπορούν στην συνέχιση των ερευνών.

ilefkada.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 70ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 36ΧΡΟΝΙΑ!

evosmos

Για κάθε μέρα που καθυστερεί ο κούριερ υπάρχει δικαίωμα αποζημίωσης 6 ευρώ

evosmos

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ “GREEK MAFIA”! ANYΠΑΡΚΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! “ΣΠΟΥΔΑΙΑ” ΝΕΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΗΤΟ!

evosmos

Leave a Comment