LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αγνώριστος ο Χάρης Σεφερλής: Οι τρυφερές ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά και η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του

Χτες, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, γιορτάζε ο Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Χάρης πλέον έχει γίνει ολόκληρος άνδρας, με τους γονείς του να καμαρώνουν του στα social media μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά εξέφρασαν τις ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους μέσω των social media, με κείμενα γεμάτα αγάπη και συγκίνηση.

Οι ευχές του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στον γιο τους
Ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με τον γιο του, συνοδεύοντας την με τα παρακάτω λόγια: «Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Χάρη μου, είσαι ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου! Να είσαι ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ πολύ!».


Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα από το παρελθόν και ένα από πρόσφατες διακοπές με τον γιο της, εκφράζοντας την αγάπη της προς αυτόν με τα εξής λόγια: «Ό,τι κι αν γράψω για ‘σένα θα είναι λίγο, γιατί καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω για ‘σένα!!! Χρόνια υπέροχα, γιε μου! Σε λατρεύω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

O στόλος φάντασμα και η Καλαμάτα, όπου μεταφορτώνουν τα πλοία που φεύγουν «γεμάτα» από τα ρωσικά λιμάνια: Έρευνα πάνω στις νέες παράνομες διαδρομές του ρωσικού πετρελαίου

evosmos

Βόλος: Σοκ με θάνατο 38χρονης έξω από τράπεζα

evosmos

«Βόμβα» για Δ.Λιγνάδη: Του είχαν ζητήσει να αποχωρήσει από δραματική σχολή γιατί συζητούσε για «σεξουαλικές αναζητήσεις»

evosmos

Leave a Comment