ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχοι ύπαρχος και καπετάνιος, αθώοι ναύκληρος και υποπλοίαρχος για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη

Ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η ποινή των τεσσάρων κατηγορουμένων για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023. Ένοχοι κρίθηκαν ο ύπαρχος και ο καπετάνιος και αθώοι ο ναύκληρος και ο υποπλοίαρχος.
Ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος κρίθηκαν ένοχοι, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, με πλειοψηφία 5-2, ενώ ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος αθωώθηκαν με την ίδια πλειοψηφία. Σημειώνεται ότι στη δίκη για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη προηγήθηκαν 17 συνεδριάσεις και σήμερα ολοκληρώθηκαν μετά και τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων.
Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων για μεταβολή της κατηγορίας από ενδεχόμενο δόλο σε αμέλεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φιάσκο η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία: 5000 αποβολές μαθητών αλλά καμία ουσιαστική αλλαγή – Πρώτη η Αθήνα και τα αστικά κέντρα

evosmos

Γιατί δεν μίλησε η Καρυστιανού στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη, τι συνέβη με το Σύλλογο Συγγενών, ο διάλογος με Ρούτσι

evosmos

Tραγικός επίλογος: Η εξαφάνιση, μετατράπηκε σε αυτoκτovία

evosmos

Leave a Comment