ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Δύο αδελφές μήνυσαν τη μητέρα τους επειδή τις κλείδωνε στην αποθήκη

Την ποινική δίωξη της μητέρας τους, η οποία τις κλείδωσε σε μια αποθήκη μετά από καβγά, ζήτησαν δύο κοπέλες 18 και 24 ετών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 20/9.

Όπως έγινε γνωστό, η 53χρονη μητέρα είχε μια έντονη φραστική αντιπαράθεση με τις κόρες της, ο οποίος κατέληξε στο να κλειδώσει τα δύο κορίτσια στην αποθήκη της ταράτσας του σπιτιού τους στη Λάρισα.

Όταν τελικά τις ελευθέρωσε μετά από αρκετές ώρες που τους κρατούσε κλειδωμένες, οι δυο αδελφές πήγαν στην Αστυνομία για να την καταγγείλουν και ζήτησαν την ποινική της δίωξη.

Η 53χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος της άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση και διέταξε να ερευνηθεί από την ΕΛΑΣ αν έχει διαπράξει άλλες πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνέχεια, την παρέπεμψε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, όμως η 53χρονη ζήτησε και πήρε αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία της και αφέθηκε ελεύθερη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

evosmos

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Ποιά πληρώνονται σήμερα

evosmos

Σοκ: Αυνανιζόταν βλέποντας παιδιά να κάνουν προπόνηση! Πατέρας ανήλικου παιδιού ο δράστης!

evosmos

Leave a Comment