ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!! Δημοσιογραφάρες – τηλεστάρ της ΕΡΤ εξέθεσαν τον επαγγελματία που είναι στην πηγή του ρεπορτάζ

Μια απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε on air στην ΕΡΤ κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Θάνο Σιαφάκα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου θα γίνει η παρουσίαση των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελευσίνα.

Και ενώ η δημοσιογράφος έλεγε το ρεπορτάζ της και αφού χρειάστηκε να κάνει «σκονάκι» καθώς ξέχασε το όνομα μιας πόλης (σε όλους άλλωστε μπορεί να συμβεί αυτό), ο παρουσιαστής την διέκοψε μιας και δεν υπήρχε περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος και εκείνη απάντησε: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ».

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της με την ρεπόρτερ να συνεχίζει φανερά εκνευρισμένη και να σημειώνει σε ζωντανή σύνδεση: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε…».

Στο τέλος, μάλιστα, ο δημοσιογράφος έκλεισε λέγοντας ενοχλημένος: «Κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει». Ναι ρε ανόητε. Καλά σου είπε η ρεπόρτερ που είναι στο κρύο και στο τρέξιμο ενώ εσύ το παίζεις παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκοψαν το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά εν μέσω πανδημίας! Εκτός τηλεκπαίδευσης οι μαθητές που… «χρωστούν» στη ΔΕΗ

evosmos

Έρχεται νέα σφαγή των «μεγαλοκαρχαριών» – Κατασκευαστικοί όμιλοι θα κονταροχτυπηθούν για έργα 400 εκ. ευρώ

evosmos

Γ.Τράγκας: «Πολύ πιθανό να κάνουμε Χριστούγεννα με επίθεση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων»

evosmos

Leave a Comment