ΕΛΛΑΔΑ

Αλέκος Συσσοβίτης: «Προτιμούν να είναι 25% άνεργοι, παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν»

Ακούς νέους ανθρώπους να λένε δεν έχω δουλειά. Γιατί δεν έχεις δουλειά; Δούλεψε, βγες, ψάξε, κάνε και δείξε” είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τις σκληρές εργασίες που έκανε στην οικοδομή σε μικρή ηλικία, έκανε αναφορά και στην ανεργία στις μέρες μας.
«Μου είχαν γεμίσει οι φτέρνες καρφιά. Μιλάμε για ανεργία κι εγώ που έχω το Faust και ψάχνω κόσμο να δουλέψει, πραγματικά δεν βρίσκω παιδιά να δουλέψουν. Ζούμε σε άλλες εποχές. Η τεχνολογία και το ίντερνετ άλλαξαν τα πάντα. Ο κόσμος είναι σε έναν αυτισμό, κάθεται σε ένα κινητό, είναι αμήχανος και σε ένα τέλμα και βούρκο και παρόλα αυτά δεν δραστηριοποιείται, δεν πάει να δουλέψει. Προτιμούν να είναι 25% άνεργοι, παρά να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν.

Το γνωρίζουμε και παράλληλα ακούς νέους ανθρώπους να λένε δεν έχω δουλειά. Γιατί δεν έχεις δουλειά; Δούλεψε, βγες, ψάξε, κάνε και δείξε. Βλέπω κι άλλα νέα παιδιά που είναι δουλευταράδες κι αυτό τους σώνει. Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι το 90% της επιτυχίας είναι η δουλειά, δεν είναι το ταλέντο» δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός – Τσιόδρας: Μάσκα και εμβόλιο οι ελπίδες για τον έλεγχο της πανδημίας

evosmos

Λατινοπούλου για την επιχείρηση στα «Προσφυγικά»: «Γιατί δεν είχαν διαταγή να πυροβολήσουν οι Αστυνομικοί;»

evosmos

Απίστευτη ένταση για την γυναικοκτονία – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε ο Γ. Καλλιακμάνης (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment