ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: “Βοηθός λογιστή” έγινε πλουσιότερος κατά 25.000 ευρώ – Πώς ξεγέλασε ηλικιωμένη

Πλουσιότερος κατά 25.000 ευρώ, είναι από σήμερα, απατεώνας ο οποίος προσποιήθηκε τον βοηθό λογιστή και εξαπάτησε 75χρονη, στο Καλαμάκι Δυτικής Αχαΐας.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα και πείστηκε ότι θα πρέπει να του παραδώσει το ποσό των 25.000 ευρώ, για παραστατικά, έτσι ώστε να αποφύγει πρόστιμο από την εφορία από την οποία πρόκειται να ελεγχθεί.

Αργότερα, η ηλικιωμένη, αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που διενεργεί την σχετική έρευνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έκτακτο παράρτημα του Σάκη Αρναούτογλου: «Στο επόμενο 24ωρο μπορεί να υπάρξουν χειμωνιάτικες αποχρώσεις, έρχεται έκπληξη με…»

evosmos

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Το προφίλ των ανήλικων δραστών και πώς έφθασαν στην αδιανόητη πράξη

evosmos

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου

evosmos

Leave a Comment