ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο παράρτημα του Σάκη Αρναούτογλου: «Στο επόμενο 24ωρο μπορεί να υπάρξουν χειμωνιάτικες αποχρώσεις, έρχεται έκπληξη με…»

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί εκ νέου για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως μπορεί να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις για τις συνθήκες, που θα μας απασχολήσουν, τη στιγμή που τα ανοιξιάτικα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, ο καιρός μπορεί να κρύβει και χειμωνιάτικες αποχρώσεις με χιόνια ακόμη και σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα, κυρίως στη διάρκεια της Πέμπτης (6/4).
Η νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου
«Η Πέμπτη ίσως να κρύβει και ολιγόωρες χειμωνιάτικες αποχρώσεις εκτός από τα πολύ ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας ίσως και αρκετά χαμηλότερα, σε περιοχές της Μακεδονίας!

Φίλες και φίλοι καλησπέρα! Οπως ανέφερα και από την περασμένη εβδομάδα αλλά και στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 απόψε, αν και η διχογνωμία των προγνωστικών στοιχείων παραμένει αρκετά μεγάλη, η Πέμπτη δεν αποκλείεται να κρύβει χιονο-εκπλήξεις, σύντομης παρόλαυτά διάρκειας, εκτός απο τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και αρκετά χαμηλότερα για περιοχές της Μακεδονίας (κυρίως της δυτικής και κεντρικής – συμπεριλαμβανομένου και του νομού Θεσσαλονίκης ,ενδεικτικό υψόμετρο τα 600 μέτρα και πολύ τοπικά ίσως και χαμηλότερα..) με πιθανές και χιονοστρώσεις.

Το παρακολουθούμε στενά και το επόμενο 24ωρο για να βγαλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα..

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας. Δελτία Καιρού ΕΡΤ3 (ΔΕΥ-ΠΑΡ 17:45 & 22:00).

Με εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου».

«Τούμπαλιν» από τα Μερομήνια – «Ο καιρός την 3η εβδομάδα του Απριλίου θα…»
Σύμφωνα με τα Μερομήνια, το Πάσχα θα έρθει μαζί με ήλιο και καλοκαιρία για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε μια βόλτα στην εξοχή, ένα ψήσιμο στον κήπο του σπιτιού μας.

Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται σε γενικές γραμμές να είναι καλός και ανοιξιάτικος. Άρχισε να «μυρίζει» άνοιξη. Ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου θα είναι καλός με ελάχιστες βροχές. Ήλιος με λίγα σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα (10/04) θα έχει καλές καιρικές συνθήκες.

Η πρώτη Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο (15/4) ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασία γύρω στους 20°C και ανέμους από 3 έως 4 μποφόρ ενώ θα κάνουμε Πάσχα (16/04) με πολύ καλό καιρό.

Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας του Απριλίου, θα παρουσιάσει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

«Τούμπαλιν» από τα Μερομήνια - «Ο καιρός την 3η εβδομάδα του Απριλίου θα...»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δικηγόρος κατηγορούμενων Καραϊβάζ: «Αρνούνται την κατηγορία της δολοφονίας» – «Έχουν λευκό ποινικό μητρώο»

evosmos

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Ένοχος ο Καραμέρος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Τζήμερου

evosmos

Κορωνοϊός: Ανησυχία μετά τα 50 κρούσματα – Σύσκεψη αύριο στο Μαξίμου

evosmos

Leave a Comment