ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Την Τετάρτη η κηδεία του, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Στο πένθος έχουν βυθιστεί όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν με τον «άρχοντα της νύχτας». Ο Βασίλης Καρράς, μια από τις πιο αυθεντικές λαϊκές φωνές, σίγησε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί τον τόπο όπου γεννήθηκε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου είχε φτιάξει και επιχείρηση για να βοηθήσει τον τόπο του.

Ήταν η επιθυμία του, η οποία δεν θα μπορούσε να μη γίνει σεβαστή.

Ο Βασίλης Καρράς ξεκίνησε την σπουδαία πορεία του στο ελληνικό τραγούδι από τη Θεσσαλονίκη και εκεί λατρεύτηκε.

Η οικογένειά του αποφάσισε την Τρίτη (26.12.2023), δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η σορός του καλλιτέχνη να τεθεί στο λαϊκό προσκύνημα, από τις 10:00 έως τις 13:00, στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά θα γίνει την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Εκεί, κατά την επιθυμία του, θα είναι και η τελευταία του κατοικία.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα», γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου θέλεις να πεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα πόσα μαύρα έπαιρνες από το EPSILON TV το 2015-2018;

evosmos

Υπόθεση 12χρονης: Η πρώτη ανάρτηση του γιου του Ηλία Μίχου μετά την απόλυσή του από την Alter Ego

evosmos

Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς: Γιατί η Εκκλησία τον τιμά την Β’ Κυριακή των Νηστειών

evosmos

Leave a Comment