LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Καινούργιου θέλεις να πεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα πόσα μαύρα έπαιρνες από το EPSILON TV το 2015-2018;

Κατερίνα Καινούργιου θέλεις να πεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα πόσα μαύρα έπαιρνες από το EPSILON TV το πανελλαδικό της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ από το 2015-2018???

Ντόμινο εξελίξεων μετά την πρωτοφανή επίθεση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου κατά του Αλεξίου Κούγια ….

Έρχονται μηνύσεις και αγωγές Παρέμβαση του ΕΣΡ στην επίμαχη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με χυδαίες ύβρεις στον ποινικολόγο

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης

Ντόμινο εξελίξεων μετά την πρωτοφανή επίθεση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου κατά του Αλεξίου Κούγια ….

Παρέμβαση του ΕΣΡ και Παρέμβαση του Προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αναμένεται να ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές του δικαστικού ρεπορτάζ στην επίμαχη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με χυδαίες ύβρεις στον ποινικολόγο

Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες για το πρωτοφανές επεισόδιο που έλαβε χώρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία και φιλοξένησε το Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Στο πλαίσιο συζήτησης που έγινε και αφορούσε τη ψήφιση νόμου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προέβη σε μια ανήθικη, χυδαία και προσβλητική επίθεση εναντίον του γνωστού ποινικολόγου λέγοντας ότι τα παιδιά του θα έπρεπε να ντρέπονται για εκείνον και τις απόψεις του περί του θέματος.

Το ντροπιαστικό αυτό επεισόδιο έγινε στο πλαίσιο της ζωντανής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που δεν προσπάθησε καν να ζητήσει από τον καλεσμένο της να ανακαλέσει για το βαρύτατο αυτό χαρακτηρισμό που εκείνος είχε εκτοξεύσει αφήνοντας τους τηλεθεατές άφωνους κυριολεκτικά.

Οι ελλείψεις σε στοιχειώδεις αρχές της δημοσιογραφίας στη διαχείριση τόσο σημαντικών θεμάτων και προφανέστατα η ανικανότητα αντίληψης ότι με τις βαρύτατες αυτές εκφράσεις που διατυπώνονταν σε τηλεοπτικό αέρα προσβάλουν βάναυσα τόσο τον Αλέξιο Κούγια όσο και τα παιδιά του αλλά και τη μητέρα τους όπως φαίνεται δεν πέρασε από το μυαλό κανενός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ θα έπρεπε να ζητήσει την ίδια στιγμή συγνώμη τυπικά αν όχι ουσιαστικά από τον κ. Κούγια ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο χωρίς καν να έχει ζητηθεί η δίκη του τοποθέτηση πραγματικά φανερώνει περίτρανα το γεγονός ότι δυστυχώς κάποιοι βρίσκονται στο τιμόνι παρουσίασης εκπομπών χωρίς όμως να έχουν ούτε τη στοιχειώδη ικανότητα να αντιληφθούν ατοπήματα.

Απορίας άξιον πως δεν υπήρξε παρέμβαση από τον υπεύθυνο της εκπομπής και βέβαια από τη διεύθυνση παραγωγής που φέρει την ευθύνη αυτού του τηλεοπτικού προϊόντος που ξεκάθαρα ανήκει στην κατηγορία του απόλυτου trash tv

Η απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά όλων των συντελεστών τελικά των υπευθύνων για όσα ακούστηκαν στον αέρα προφανώς θα έχει συνέπειες και μάλιστα άμεσα.

Ο γνωστός ποινικολόγος παρά το γεγονός ότι συχνά βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα με έντονο λόγο και διαφωνίες που ωστόσο πάντα δίνει το στίγμα του με επιχειρήματα είναι σαφές ότι δεν διαπραγματεύεται την οποιαδήποτε αναφορά στην οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα στα παιδιά του που είναι όλη του η ζωή και βέβαια είναι για εκείνα πρότυπο ζωής και πορείας.

Ο εξευτελισμός δημοσίως της προσωπικότητας ενός νομικού που για περίπου πενήντα χρόνια πρωταγωνιστεί σε πολύκροτες υποθέσεις πάντα δείχνει σεβασμό και ευαισθησία σε οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά.

Πόσο μάλλον όταν δέχτηκε αυτή τη χυδαία επίθεση για τα ίδια του τα παιδιά.

Εκτός των νομικών διαδικασιών όπως όλα δείχνουν θα ζητηθεί παρέμβαση του ΕΣΡ προκειμένου να ελεγχθεί το περιεχόμενο της εκπομπής και να κληθούν τόσο οι επιτελείς, η παρουσιάστρια και βέβαια ο παραγωγός για εξηγήσεις…

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή όπως μαθαίνω από εγκυρότατες πηγές…

Υ.Σ: Κατερίνα Καινούργιου θέλεις να πεις στον Οικονομικό Εισαγγελέα πόσα μαύρα έπαιρνες από το EPSILON TV το πανελλαδικό της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ από το 2015-2018???

ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ Η ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ Η ΙΔΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΝΑ ΤΟΛΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA Ο ΤΖΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ….

ΤΖΩΝΥ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ….. ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …. ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ …. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ … ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ….

apokaliptikanews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατάξανθη, με μακριά μαλλιά, ολόκληρη κοπέλα: Η Εύα Τσιμιτσέλη μεγάλωσε και ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο

evosmos

Πολυτεχνειούπολη: Αυτοί είναι οι 15χρονοι μέλη συμμορίας που συνελήφθησαν – Τα ναρκωτικά, τα μαχαίρια και η κατάληψη

evosmos

«Απάντηση» κυβέρνησης σε Άγκυρα για τις πολεμικές ιαχές Ρ.Τ.Ερντογάν: «Περιμένουμε να δούμε πότε θα αποκλιμακώσει»!

evosmos

Leave a Comment