ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υπεράνω πάσης υποψίας ο 34χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

Από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό λένε ότι όσοι άνδρες εμπλέκονται και είχαν μιλήσει με το παιδί ή είχαν κλείσει ραντεβού για σεξουαλική συνεύρεση ήταν «πρόσωπα της διπλανής πόρτας». Αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τον τελευταίο από τους συλληφθέντες, τον 34χρονο.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη την Κυριακή (16.10.2022) και φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό. Ο άνδρας αυτός είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μεταφορικής μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στους «πελάτες» του Ηλία Μίχου.

Ο 34χρονος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 34χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

νγ

γη

γβξ

ηξ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ στην ΞΑΦΝΙΚΗ απόλυση Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ. Το βίντεο πριν απολυθεί, ίσως εξηγεί πολλά

evosmos

Ούτε Ματέο, ούτε Μενεγάκη: Η Λιλίκα Παντζοπούλου το αποφάσισε & αφήνει όλη την περιουσία σε ένα πρόσωπο

evosmos

Ταξίδεψε μέχρι τους Αγίους Τόπους ο Οικονομόπουλος: Μοιράστηκε στιγμές από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

evosmos

Leave a Comment