ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Γιατρός έβαλε φωτιά στα υπάρχοντά του – Το δράμα του 60χρονου που ζει σαν άστεγος

Ένας 60χρονος γιατρός στον Βόλο, ο οποίος κυκλοφορεί στον δρόμο σαν άστεγος και σιτίζεται από τους κάδους σκουπιδιών, πήγε την Παρασκευή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, έβγαλε όλα τα υπάρχοντά του στην αυλή της οικίας και έβαλε φωτιά. Γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, τον άκουσαν να φωνάζει «θα τα κάψω όλα».

Στο σημείο πήγαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα και έσβησαν σχεδόν άμεσα τη φωτιά. Από τη φωτιά ευτυχώς δεν προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι.

Ο 60χρονος παθολόγος, που στο παρελθόν διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία και μετέπειτα στο κέντρο του Βόλου, ζει στους δρόμους, παρότι διαθέτει σπίτι, αντιμετωπίζει προβλήματα και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, τελικά όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λάρισα: Στη φυλακή 33χρονος που «έσπασε» στο ξύλο τη μητέρα του και την άφησε ημιλιπόθυμη

evosmos

Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο; Κι εμάς μάς απειλούσε ο Μπιν Λάντεν! Αγγελική Νικολούλη: “Με σημάδευε με όπλο ενώ είχα αγκαλιά τον γιό μου”!

evosmos

Μας απογείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου – Χρυσό και στο Παγκόσμιο με σούπερ επίδοση 8μ.52

evosmos

Leave a Comment