ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θύμα απάτης 29χρονος – Το όνειρο του να γίνει influencer στο instagram του κόστισε ακριβά

Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε ένας 29χρονος από την Κρήτη που ήθελε να γίνει influencer στο Instagram όταν, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει το όνειρό του, έπεσε θύμα απάτης.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, ο νεαρός wannabe influencer έχασε μέσω διαδικτύου 12.500 ευρώ. Ήταν ακόμα καλοκαίρι όταν ο νεαρός δέχθηκε προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό του. Ένας άγνωστος του ζητούσε να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό και του υποσχέθηκε ότι σύντομα θα είχε πολλαπλάσιο όφελος.

Ο νεαρός πείστηκε και σε διάστημα 25 ημερών, κατέθεσε σε 4 διαφορετικούς λογαριασμούς του εξωτερικού συνολικά 12.500 ευρώ.

Για κακή του τύχη όμως ο 29χρονος ενώ περνούσαν οι μέρες δεν είχε νέα και άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Έτσι πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου για απάτη και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για την υπόθεση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Περίεργο περιστατικό στην Χαλκίδα: ΣΟΚ με ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου!

evosmos

Βόλος: Η «μακαρίτισσα» ήταν ολοζώντανη και λίγο έλειψε να πάθει ανακοπή από αυτά που άκουσε

evosmos

Ακρόπολη: Το χρονικό της φρίκης για την 36χρονη Κινέζα από τον σύντροφό της

evosmos

Leave a Comment