LIFE STYLE

Γαμπρός της χρονιάς ο Κώστας Πρέκας: Έτοιμος για τα σκαλιά της εκκλησίας με την πανέμορφη, Μαίρη Βιντιάδου

Ο Κώστας Πρέκας, που επέστρεψε στο θέατρο, στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εspresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος του 2024 θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τη σύντροφό του, Μαίρη Βιντιάδου.

Ο Κώστας Πρέκας θα φτάσει τη σχέση μέχρι το τέλος

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό. Παρά τις διαφωνίες μου, ο στόχος είναι αυτός. Να παντρευτούμε μέσα στο 2024 και αυτό η Μαίρη θα το μάθει μέσα από την Espresso. Είναι ένας έρωτας με τη Μαίρη, με βαθιά πίστη. Μέσα μου βαθιά νιώθω ότι πρέπει να έρθει πιο κοντά μου. Η Μαίρη είναι ο άλλος μου εαυτός, μου έδωσε ζωή. Δε ξέρει τα χαρίσματά της, όμως τα ξέρω εγώ και θα φτάσω αυτή τη σχέση ως το τέλος».

Γαμπρός ο Κώστας Πρέκας

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελένη Φουρέιρα: «Με λένε Εντέλα Φουρεράι – Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία»

evosmos

Χαμός σε bachelor στη Μεσσηνία – Αφρικανοί έστειλαν στο… νοσοκομείο νύφη, μητέρα και κουμπάρα!

evosmos

ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Βρέθηκε το ζευγάρι και ο Δήμος που θα κάνουν το ποδαρικό σε γάμο ομοφυλοφίλων

evosmos

Leave a Comment