LIFE STYLE

Ρούλα Βροχοπούλου: Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου

Σπαράζει η Ρούλα Βροχοπούλου στην κάμερα του MEGA.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα, η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε στον Αρτ και την εκπομπή “Τι Λες Τώρα” την Κυριακή. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το πόσο της λείπει ο γιος της και για τα λάθη που, όπως ανέφερε, έχει κάνει.

«Όταν έλεγαν ότι σιτίζομαι από τα σκουπίδια, εγώ μάζευα γατάκια. Σκουπίδι δεν είμαι εγώ; Το μεγαλύτερο γιατί το μεγαλύτερο λάθος είναι που παντρεύτηκα τον Φραν. Έπρεπε να το σκεφτώ τα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας κι ότι έχω ένα παιδί. Μου στοίχισε πάρα πολύ, έχασα το παιδί μου» είπε η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Ντρέπεται για εμένα, για αυτό έχει φύγει. Κλαίω κάθε μέρα, πρωί μεσημέρι, βράδυ. Μου λείπει. Ας γυρίσει πίσω κι ας πεθάνω την άλλη μέρα» συμπλήρωσε η Ρούλα Βροχοπούλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Toν χειροκρότησαν οι πάντες: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο με φούστα και τους άφησε όλους… κάγκελο

evosmos

Το νυφικό δεν ήταν νυφικό, στα μαλλιά είχε αγριολούλουδα: 40 χρόνια πριν Βούρος – Αδριανού στον γάμο τους

evosmos

Περήφανη μαμά η Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της, Ανθένια, έγινε 5 χρονών και η μαμά της μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία

evosmos

Leave a Comment