ΕΛΛΑΔΑ

Γ.Μαργαρίτης: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι» – Για ποιους μιλάει ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής;

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, μέσω δηλώσεων του στο MEGA άφησε αιχμές λέγοντας : «κάποιοι εχουν καβαλήσει το καλάμι»

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μπορεί σε κάποια φάση να τα έπαιρνα λίγο στο κρανίο. Το καλάμι λίγο πολύ όλοι το έχουν καβαλήσει. Άλλοι το κρατούν και το πετάνε, άλλοι το παίρνουν μαζί τους».

Παράλληλα μίλησε για τη πιο ωραία συνεργασία που έκανε ποτέ ήταν με τον Άκη Πάνου: «Ήμουν ο τελευταίος τραγουδιστής που τραγούδησε Άκη Πάνου. Δύσκολα έπαιρνες τα τραγούδια του».

Ο ίδιος παραδέχεται πως έκανε πολλές καταχρήσεις. «Μπορεί αυτές να έχουν συμβάλει σε αυτό που είμαι σήμερα εδώ».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε πως ο χώρος τους έχει πληγεί από τον κορωνοϊό: «Δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε και πριν κάνουμε εγκαίνια, μας βάζουν μέσα».

Τέλος ο τραγουδιστής είπε ότι δεν θα πήγαινε σε talent show, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος να πει σε κάποιον να αλλάξει επάγγελμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους νέους κανόνες των διαδηλώσεων

evosmos

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΒΟΛΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ – ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

evosmos

Leave a Comment