LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γ.Αρναούτογλου: Κατηγορεί πρώην παίκτρια του GNTM για απάτη – «Λέει ότι θα έρθει στην εκπομπή για να της δίνουν ρούχα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε μια απάτη που στήθηκε εις βάρος του ονόματός του από πρώην παίκτρια του GNTM.

Ο παρουσιαστής μίλησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή κι εξήγησε πως η εν λόγω κοπέλα υποστήριζε ότι θα βρεθεί καλεσμένη στο «2night Show» για να πάρει χορηγίες από μαγαζιά ρούχων, καθώς και χρήματα.

«Κάποια “έξυπνη” και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο 2night Show κι ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα. Ούτε καλεσμένη ήταν, ούτε τίποτα.
Την είχαμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνα στις επιχειρήσεις κι έλεγε πως θα βγει στην εκπομπή και θέλει να διαφημίσει τις εταιρείες. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη», είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο.

Όταν έγινε γνωστό μέσα από τα social media πως ο παρουσιαστής αναφέρονταν σε πρώην παίκτρια του GNTM, εκείνη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει λάβει πολλά επιθετικά μηνύματα στα social media.
«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο TikTok ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social media. Δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ούτε giveaway. Θα φορούσα ρούχα συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια συγκεκριμένη εκπομπή, που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί.

Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε κι είχαμε μιλήσει. Με είχαν ενημερώσει πως θα με καλέσουν, όταν θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα. Έχω καλές σχέσεις με την εκπομπή, γιατί έχω εμφανιστεί ξανά και το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν. Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ κι έτσι επέστρεψα τα χρήματα», απάντησε το μοντέλο.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο κύριος Γρηγόρης Αρναούτογλου. Εύχομαι να μην απευθύνεται, γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήματα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media, ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιος αγνοούμενου στο Βόλο: «Μου είπε δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο – Έχω βρει μόνο το παντελόνι του»

evosmos

Εφετείο Λαμίας: Ξανά ισόβια στον δολοφόνο της Θώμης

evosmos

Θεσσαλονίκη: Ανήξερος δηλώνει ο ξενοδόχος που είχε παγιδεύσει με κάμερες τα δωμάτια

evosmos

Leave a Comment