LIFE STYLE

Δημήτρης Σταρόβας: Μια νέα αρχή

Ο Δημήτρης Σταρόβας ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θεατρική σκηνή, έπειτα από μια περίοδο αποθεραπείας σε κέντρο αποκατάστασης.

 

Ο γνωστός καλλιτέχνης υπήρξε θύμα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου στις 15 Μαΐου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Μετά από παραμονή εκεί μέχρι τις 29 Μαΐου, πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει τη θεραπεία του, κυρίως για την αποκατάσταση της ομιλίας του.

Τώρα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην επαγγελματική του ζωή και η αρχή θα γίνει με τους Άγαμους Θύτες στην επετειακή τους παράσταση. Συγκεκριμένα, οι Άγαμοι Θύται θα παρουσιάσουν το έργο «Best Ωχ» στα 59α Δημήτρια, στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα μίνιμαλ υπερθέαμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με special guest τον Μανώλη Μητσιά. Αφορμή για την επιστροφή στην πόλη από όπου ξεκίνησαν είναι η συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυση του σχήματος.

Θα παρουσιάσουν ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους. Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους. Όπως είναι οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Μητρέντσης, Ταξιάρχης Χάνος, Ρούλα Μανισσάνου κ.α.

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα γενέθλια στης Σάντρας Βουτσά, μαζί με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη. Ενώ της είχε ευχηθεί και στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν είναι πια δισεκατομμυριούχος: Έχασε τεράστια περιουσία η Αθηνά Ωνάση – Λογαριασμοί, ράβδοι χρυσού, ακίνητα

evosmos

Σαν ανάκτορο, κυματίζει η ελληνική σημαία: Αυτό είναι το σπίτι που μένει σήμερα ο Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

evosmos

Σάλος με τον Χάρη Βαρθακούρη – Οι απίστευτες δηλώσεις για τον πατέρα του, που προκάλεσαν οργή

evosmos

Leave a Comment