LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κατρίνα Τσάνταλη: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, ταλαιπωρήθηκα»

Τρισευτυχισμένη μαμά είναι η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της εδώ και τρεις μήνες, με την ίδια να απολαμβάνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Fay’s Time», η ίδια αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να γίνει μητέρα για τρία χρόνια και υπήρξαν πολλές δυσκολίες έως ότου τελικά αποκτήσει το μωρό της.

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών» δήλωσε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της Ανδρέα Βούλγαρη, ο οποίος συμμετέχει και την βοηθάει σε κάθε τι: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα και με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η ίδια ανέφερε ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά και ότι είχε φοβίες μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωρό της: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο, αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ – ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ!

evosmos

«Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ’ αυτή την οικογένεια»: Περήφανη μαμά η Μπέσσυ Μάλφα, καμαρώνει για τον γιο της

evosmos

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας

evosmos

Leave a Comment