EVOSMOSNEWS
ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κέντρο υγείας Ευόσμου (φωτο- βιντεο)

Στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου (ΚΥΑΤ) Ευόσμου βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στις μονάδες υγείας της Θεσσαλονίκης.

Τον Πρωθυπουργό, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και είχαν μία σύντομη συνομιλία, ενώ ο Δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, τα οποία αφορούν στη βελτίωση της ζωής των Δημοτών.

Στο Κέντρο Υγείας τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, και οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, αντίστοιχα, ενώ από τη μονάδα στην υποδοχή ήταν ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνος Χρίστογλου, με τον αναπληρωτή διευθυντή επιστημονικής λειτουργίας του ΚΥΑΤ Ευόσμου, Αντώνη Ασημακόπουλο, και από πλευράς Δήμου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθηνά Παμπουκίδου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Χρήστος Δεμερτζής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Υγείας, καθώς και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που αναμένεται να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όταν το εμβόλιο τεθεί στην κυκλοφορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των εμβολιαστικών κέντρων και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το επίπεδο του ΚΥΑΤ Ευόσμου. Παράλληλα, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του Κέντρου Υγείας για τις πέντε έτοιμες αίθουσες, που θα λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα, όπως και τις τέσσερις ακόμη που έχουν διαμορφωθεί στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ). Σκοπός είναι τα εννέα συνολικά εμβολιαστικά κέντρα να πραγματοποιούν εκατό εμβολιασμούς ημερησίως.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε την έναρξη μίας μεγάλης εκστρατείας για τον εμβολιασμό των πολιτών, για την αναγκαιότητα του οποίου τόνισε ότι θα μιλήσουν οι ειδικοί. Υπογράμμισε δε, ότι θα είναι δωρεάν και δεν θα είναι υποχρεωτικό, ωστόσο είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να το κάνει. Μιλώντας προς το υγειονομικό προσωπικό, αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, είπε: «Παίξατε και παίζετε καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού και θα είστε εσείς αυτοί που θα παίξετε καθοριστικό ρόλο μετέπειτα στον εμβολιασμό του πληθυσμού. Το πολυδύναμο κέντρο στο οποίο βρίσκεστε είναι υποδειγματικό. Εύχομαι καλή δύναμη και να προσέχετε!».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ξεκινά τη Δευτέρα 21/9 το Πρόγραμμα της Υπαίθριας Άσκησης

evosmos

Επιβεβαίωση τουρκικής εισβολής στο Μελισσοκομείο: Διαπραγματεύονται με την Άγκυρα το κυριαρχικό δικαίωμα στην περιοχή

evosmos

Πρέβεζα: Βασάνισαν και ίσως βίασαν 83χρονη

evosmos