LIFE STYLE

«Δούλευα 3 μήνες στη Μύκονο»: Σούσουρο με όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην 1η δημόσια εμφάνισή του μαζί με τη νέα του σύντροφο

Ο Άρης Σοϊλέδης πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, Μαριλίνα Κυπαρίσση, σε μια εκδήλωση όπου το ζευγάρι έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ. Το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε σε ένα γνωστό μπαρ στο Παγκράτι, μαζί με άλλες διάσημες προσωπικότητες, σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Άρη Σοϊλέδη με τη νέα του σύντροφο Μαριλίνα Κυπαρίσση
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του «Survivor» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το καλοκαίρι που πέρασαν με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση. Ο Σοϊλέδης ανέφερε πως το ζευγάρι πέρασε τρεις μήνες στη Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και στη συνέχεια απόλαυσαν έναν μήνα διακοπών στη Λήμνο, τον τόπο καταγωγής της Μαριλίνας. Επιστρέφοντας στην Αθήνα πριν από δύο ημέρες, αυτή ήταν η πρώτη τους κοινή έξοδος στην πόλη.

Σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως έχουν ακουστεί για τη νέα τους σχέση, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως ζουν σε μια δημοκρατία και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, προσθέτοντας πως δεν τους απασχολούν οι αρνητικές κριτικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Σοϊλέδης ήταν σε διαδικασία προετοιμασιών για τον γάμο του με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, μέχρι τον χωρισμό τους τον περασμένο Απρίλιο. Πλέον, η Μαρία Αντωνά είναι σε σχέση με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τον παντρεύτηκε στα 20, χώρισαν στον 1 χρόνο: Πώς είναι & τι κάνει σήμερα ο πρώην άντρας της Μενεγάκη, Σταύρος Γαρδέρης

evosmos

Νέα γκάφα εκθέτει τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Το αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού και οι καλεσμένοι που ενόχλησαν τις κόρες της!

evosmos

Απόλυτη η Καίτη Γαρμπή: “Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα χώριζα μετά από 30 χρόνια. Αν μου έλεγε ο Διονύσης..”

evosmos

Leave a Comment