LIFE STYLE

Νέα γκάφα εκθέτει τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Το αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού και οι καλεσμένοι που ενόχλησαν τις κόρες της!

Αφιέρωμα στην αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού έκανε αυτό το Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και όλα θα ήταν καλά αν δεν είχαν υπάρξει κάποιες… παραλείψεις που για μια ακόμη φορά τον αφήνουν έκθετο.
Πιο συγκεκριμένα, στο αφιέρωμα αυτό δεν είδαμε πρόσωπα κοντινά της αξεπέραστης ερμηνεύτριας, ούτε καν τις δυο κόρες της οι οποίες σχεδόν πάντα είναι πρόθυμες να δώσουν το «παρών» σε όμορφες εκπομπές αντίστοιχες του βεληνεκούς της μητέρας τους. Μια από αυτές είναι οι εκπομπές του Παπαδόπουλου.
Ωστόσο, αντί αυτών ή και άλλων καλλιτεχνών και φίλων που είχαν συνεργαστεί και γνώριζαν καλά την τραγουδίστρια, είδαμε μόνο την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Λιάνη που και αυτοί δεν είχαν πια και τόσα πολλά να πουν για εκείνη.
Επίσης, μπορεί να μην είδαμε τις κόρες της, είδαμε όμως την κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα(!), όπως και κάποιους άλλους εντελώς άσχετους με το θέμα όπως ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, η συγγραφέας Λένα Μαντά, οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Χριστίνα Αλεξανιάν και ο μετεωρολόγος Σπύρος Αρνιακός!
Πληροφορίες θέλουν τις δυο κόρες της Βίκυς Μοσχολιού άκρως ενοχλημένες από αυτό το ελλιπές, φτωχό και πρόχειρο αφιέρωμα στην αείμνηστη μητέρα τους…ΠΗΓΗ patkiout.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κόνι Μεταξά: Η έκπληξη που της έκανε ο πατέρας της Λευτέρης Πανταζής για τα γενέθλιά της

evosmos

Σπύρος Μπιμπίλας: «299 είναι οι στρέιτ μέσα στη Βουλή; Γελάνε και οι πέτρες»

evosmos

Trannos: Το πραγματικό του όνομα και η καταγωγή του για την οποία είναι περήφανος

evosmos

Leave a Comment