ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός κινδύνου τα παιδάκια που πέταξε από το μπαλκόνι η θεία τους στο Αιγάλεω

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται τα δύο παιδιά που η 42χρονη θεία τους πέταξε από το μπαλκόνι στο Αιγάλεω.

Η 42χρονη πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο αδελφάκια, τα οποία προσγειώθηκαν στον πεζόδρομο. Στη συνέχεια άρχισε να πετάει τις γλάστρες που υπήρχαν ενώ και η ίδια σκαρφάλωσε, πήδηξε και χτύπησε στα κάγκελα του υπερυψωμένου ισογείου.

Τα δύο μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φέροντας ευτυχώς μόνο ελαφρά τραύματα. Η 42χρονη θεία τους διακομίσθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Σε βάρος της 42χρονης σχηματίζεται δικογραφία ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας του Αιγάλεω.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το Κατάρ παίζει “βρώμικα” εναντίον της Ελλάδας: Ενδέχεται να εκπαιδεύσει Τούρκους πιλότους στα προηγμένα γαλλικά αεροσκάφη Rafale

evosmos

Απίστευτο! Στην εμπορική αμαξοστοιχία υπήρχαν container της ZIMonitor με GPS tracking satellite link και temperature control! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Οικογενειακός φίλος βίαζε επί τρία χρόνια ανήλικο και μάλιστα σε… live μετάδοση

evosmos

Leave a Comment