LIFE STYLE

Ελληνίδα Θεα: Η Ιουλίτα Δασκαλογρηγοράκη είναι η ομορφότερη Κρητικιά – Αναδείχθηκε Miss Kriti 2024

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς Miss Kriti 2024, με την Ιουλίτα Δασκαλογρηγοράκη να κατακτά τον τίτλο της φετινής νικήτριας. Ο θεσμός, που αναδεικνύει την ομορφιά και την προσωπικότητα νέων γυναικών από την Κρήτη, ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά αξιόλογες συμμετοχές.

Οι Νικήτριες του Διαγωνισμού

Η τελική κατάταξη του διαγωνισμού περιλάμβανε και άλλες διακρίσεις. Τον τίτλο της Α’ Αναπληρωματικής κέρδισε η Μανουσάκη Δανάη-Ελένη, ενώ Β’ Αναπληρωματική αναδείχθηκε η Στέλλα Αγαπάκη. Στη θέση της Γ’ Αναπληρωματικής βρέθηκε η Μαρία Αποστολάκη, η οποία ολοκλήρωσε την ομάδα των διακριθέντων.

Miss Kriti Young: Ένας Ξεχωριστός Τίτλος

Η κατηγορία Miss Kriti Young, που απευθύνεται σε νεότερες διαγωνιζόμενες, είχε φέτος νικήτρια την Αντιγόνη Τσικανδυλάκη. Ο τίτλος αυτός αναδεικνύει τις ανερχόμενες εκπροσώπους της Κρήτης, τιμώντας τη φρεσκάδα και τη δυναμική τους.

Ο διαγωνισμός Miss Kriti 2024 κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις, προβάλλοντας τις αξίες της κομψότητας και της αυτοπεποίθησης.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ στη θέση της θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου και τα παιδιά μου»

evosmos

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγαινα συνέχεια στις συναυλίες του Παπακωνσταντίνου και ο μπαμπάς είχε το άγχος μη βγω κομμουνίστρια»

evosmos

«Η Μαρία έκανε ένα λάθος»: Σπάει την σιωπή του 17 χρόνια μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος

evosmos

Leave a Comment