LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Πήγαινα συνέχεια στις συναυλίες του Παπακωνσταντίνου και ο μπαμπάς είχε το άγχος μη βγω κομμουνίστρια»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε την Τετάρτη 14 Ιουνίου μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να γιορτάσει τα 50 χρόνια παρουσίας του στην δισκογραφία.

Στη μοναδική αυτή συναυλία βρέθηκαν 50 χιλιάδες κόσμου και πλάνα της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση ως fan του για το άγχος που είχε ο πατέρας της όταν πήγαινε σε συναυλίες του ως φοιτήτρια μην τυχόν και επηρεαστεί και γίνει …κομμουνίστρια.

Μάλιστα, όπως είπε στην πορεία ο πατέρας της σταμάτησε να αγχώνεται όταν μεγάλωσε, τώρα τελευταία όμως και έκανε ένα πισωγύρισμα εξ αιτίας της συμπάθειας που έχει η παρουσιάστρια στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Είμαι μεγάλη φαν του Παπακωνσταντίνου. Ήμουν μικρή, ήμουν φοιτήτρια. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και μου άρεσε πολύ ο Τσακνής, ο Μαχαιρίτσας, ο Πακακωνσταντίνου.

Πήγαινα συνέχεια στις συναυλίες και ερχόταν και η μαμά μου γιατί ήμουν 18 τότε. Και έλεγε ο μπαμπάς μου, “αγχώνομαι με τις συναυλίες που πηγαίνει η Κατερίνα. Αγχώνομαι μη μου βγει κουμουνίστρια. Πρόσεχε το παιδί μη βγει κουμουνίστρια”…

Είχε το άγχος μη βγω κουμουνίστρια. Του έχει φύγει το άγχος πλέον. Βέβαια τώρα με τον κύριο Κουτσούμπα πάλι αγχώνεται» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απεργία ΓΣΕΕ: Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τρένα την Τετάρτη – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

evosmos

Σοφία Βόσσου για Ηλία Λογοθέτη: Με αυτό το γέλιο θα σε θυμάμαι δάσκαλε αγαπημένε (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αυτοκίνητο κατέληξε σε αυλή σπιτιού τουμπαρισμένο – Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό

evosmos

Leave a Comment