ΕΛΛΑΔΑ

ΗΠΑ: Πελάτης εστιατορίου στο Χιούστον έβγαλε όπλο κι εκτέλεσε ληστή – Σκληρό βίντεο

Ένας πελάτης μεξικάνικου εστατορίου στο Χιούστον πυροβόλησε και σκότωσε έναν ληστή εντός του καταστήματος αργά το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας που φορούσε μάσκα μπήκε στο εστιατόριο και σημάδεψε με πιστόλι τους πελάτες, απαιτώντας τα χρήματά τους.

Καθώς άρπαζε τα χρήματα από τραπέζι σε τραπέζι, ένας από τους πελάτες έβγαλε το δικό του όπλο και πυροβόλησε τον ληστή πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο πελάτης πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποσπάσει ο ληστής και τα επέστρεψε στους άλλους πελάτες πριν διαφύγει από τον χώρο.

Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν ότι ο ληστής ήταν νεκρός. Η αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα γύρω στα 20, αλλά η ταυτότητά του εκκρεμεί προς εξακρίβωση. Την ίδια στιγμή, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του πελάτη, ο οποίος αναζητείται.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αίθρα Λυκουρέζου: Κρίμα που δεν ζει η μαμά μου να δει τη μεταμόρφωσή μου. Ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινα 25

evosmos

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!! Η μουρλοκακομοίρα Καραβάτου παγίδευσε τον Πηλίδη για να κάνει τηλεθέαση – Κόντεψε να σπάσει το στούντιο ο πρωταθλητής μας…

evosmos

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα μετά την πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου

evosmos

Leave a Comment