ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στο ΕΚΑΒ εξαιτίας δύο περιστατικών που έχουν να κάνουν με απόπειρα αυτοκτονίας.

Το πρώτο αφορά σε μία 40χρονη γυναίκα η οποία λίγο πριν τις 23:00 χθες βράδυ προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές.

Επιτόπου Βρέθηκε η αστυνομία αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την παρ’ ολίγον αυτόχειρα και τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Η δεύτερη απόπειρα καταγράφηκε σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 35χρονο τουρίστα ο οποίος προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του. Η πράξη του έγινε άμεσα αντιληπτή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εύοσμος: Τρόμος για υπάλληλο ψιλικατζίδικου – Τον απείλησαν με όπλο και πήραν 300 ευρώ από το ταμείο

evosmos

Απίστευτο περιστατικό τραυματισμού στη Μονάδα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

evosmos

Καταγγελία – σοκ στη Θεσσαλονίκη: Την εξέδιδε και την απειλούσε με όπλο για να πάρει τα χρήματα

evosmos

Leave a Comment