ΚΟΣΜΟΣ

Νέα πτώση στην τιμή του πετρελαίου – Έπεσε κάτω από τα 89 δολάρια το βαρέλι

Νέα πτώση σημείωσαν στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα (15/8) οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, με τον WTI να κλείνει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 90 δολαρίων.

Σε επίπεδα προ ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία επιστρέφουν οι τιμές πετρελαίου, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για τις αντοχές της Δύσης στις αυξήσεις επιτοκίων, αλλά και για εκείνες της Κίνας απέναντι στα επαναλαμβανόμενα lockdown.

Την πίεση στις τιμές εντείνει η προοπτική αύξησης της προσφοράς από τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν

Συγκεκριμένα, με το άνοιγμα στις αγορές της Ασίας:

Το πετρέλαιο τύπου Βrent παράδοσης Σεπτεμβρίου, που αποτελεί και παγκόσμιο σημείο αναφοράς, καταγράφει πτώση στο -3,05% στα 95,10 δολάρια το βαρέλι.
Η τιμή το συμβολαίου του αμερικάνικου αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) παράδοσης Αυγούστου, χάνει -1,16% στα 88,25 δολάρια το βαρέλι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παραλήρημα Χ.Ακάρ με απειλές προς Γαλλία και ΗΠΑ: «Κάνουν νταηλίκια – Θα φύγουν όπως ήρθαν»

evosmos

Βοστόνη: Σύλληψη ταξιδιώτη στο αεροδρόμιο επειδή είχε σε χειραποσκευή μεταλλικό «καλαμάκι για βαμπίρ»

evosmos

Σάλος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Η απάνθρωπη μεταχείριση της Καμίλα Βαλίεβα από την προπονήτριά της

evosmos

Leave a Comment