ΚΟΣΜΟΣ

Η τιμωρία του πατέρα: Έθ@ψε ζωντανό τον βι@στή της 6χρονης κόρης του και όλοι ζητούν να μην τιμωρηθεί

Ένας πατέρας από τη Ρωσία, όταν ανακάλυψε ότι ο στενός του φίλος βίασε την κόρη του, τον οδήγησε στο δάσος, τον έβαλε να σκάψει τον τάφο του και μετά από καβγά που ακολούθησε, ο βιαστής φέρεται να αυτοκτόνησε και τον έθαψε εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Σλάβα Ματρόσοφ αντιλήφθηκε ότι ο φίλος του Ολεγκ Σβιρίντοφ βίασε την κόρη του και μάλιστα είχε καταγράψει στο κινητό του την αποτρόπαιη πράξη του. Το κορίτσι, που ήταν μόλις έξι ετών, πριν τρία χρόνια, εκλιπαρούσε τον άνδρα να σταματήσει.

Η αστυνομία υποπτευόταν ότι ο πατέρας σκότωσε τον παιδόφιλο

Είναι πιθανόν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Σβιρίντοφ να βίασε άλλα δύο παιδιά στο χωριό, ένα από τα οποία ήταν η κόρη της πρώην φίλης του, με τη δράση του ίσως να ξεκινάει μια πενταετία πριν από τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματρόσοφ έδωσε τελεσίγραφο στον φίλο του να πάει στην αστυνομία και να ομολογήσει ότι βίαζε το κοριτσάκι ή διαφορετικά να αντιμετωπίσει την οργή του.

Ο Ματρόσοφ κατήγγειλε τους βιασμούς στην αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη, καταφέρνοντας να τον εντοπίσει πριν από τους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι ο δράστης «έπεσε πάνω στο μαχαίρι», ενώ καβγάδιζαν και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

 



Το πτώμα βρέθηκε μετά από μία εβδομάδα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αρχικά ο Ματρόσοφ κρατήθηκε, επειδή υπήρχαν υποψίες ότι δολοφόνησε τον φίλο του, αλλά τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, σε σωφρονιστικό κατάστημα, για παρακίνηση σε αυτοκτονία.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν αποδείξεις ότι δεν σκότωσε τον Σβιρίντοφ.

Η υπόθεση απασχόλησε έντονα την περιοχή της Σαμάρα, όπου ζούσαν οι δύο φίλοι, αλλά και σε όλη τη Ρωσία, ενώ υπέρ του πατέρα τάχθηκε ακόμη και η πολύ δημοφιλής στη Ρωσία παρουσιάστρια Ξένια Σόμπτσακ, η οποία είπε ότι κάθε πατέρας θα έκανε το ίδιο, αν ανακάλυπτε ότι κακοποιούν το παιδί του.

Οι κάτοικοι στο χωριό, μάλιστα, συγκέντρωσαν χρήματα για τα νομικά έξοδα του πατέρα, ενώ αντίθετα με ό,τι συνήθως συμβαίνει, ο Ματρόισοφ δεν προφυλακίστηκε, αλλά ήταν σε κατ’οίκον περιορισμό (χωρίς βραχιολάκι) μέχρι τη δίκη.

Πάντως για το χωριό ήταν ένα σοκ η καταδίκη του και το γεγονός ότι δεν του δόθηκε ποινή με αναστολή και ελπίζουν ότι θα λάβει προεδρική χάρη στο τέλος της χρονιάς. Το μέγιστο της ποινής είναι έξι χρόνια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παραβίασε τον μοναδικό κανόνα που του έβαλε: Νύφη χώρισε τον γαμπρό αμέσως μετά τη δεξίωση για τον πιο απίθανο λόγο

evosmos

Κατακλύστηκε από Τούρκους η Θεσσαλονίκη – Ιδού ο λόγος (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Βίντεο-σοκ από την Κίνα: Παιδί απειλεί τον πατέρα του με μπαλτά επειδή του πήρε το κινητό

evosmos

Leave a Comment