ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πεζός επιτέθηκε με γροθιές σε οδηγό ταξί στη μέση του δρόμου

Πρωτοφανής καβγάς εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/10), σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή.

Σύμφωνα με το grtimes, ένα πεζός επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, ισχυριζόμενος ότι ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το όχημα του, διερχόμενος προς την πιάτσα ταξί και κόντεψε να τον παρασύρει.

O οδηγός ταξί βγήκε από το όχημα το οποίο ωστόσο ήταν σταθμευμένο στην πιάτσα των ταξί, ακολούθησε λογομαχία, η οποία εξελίχθηκε σε άγριο επεισόδιο.

Το συμβάν ευτυχώς έληξε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, καθώς μπήκαν στη μέση περαστικοί για να σταματήσουν τον έξαλλο άντρα, ωστόσο για λίγη ώρα διαταράχθηκε η ομαλή κυκλοφορία στην οδό Τσιμισκή, αφού το επεισόδιο σημειώθηκε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η «έκρηξη» του πεζού ήταν αναίτια, καθώς ο οδηγός ταξί ήταν σταματημένος στην πιάτσα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα μαχαίρια με τα οποία δολοφόνησε η 39χρονη τον ξυλουργό στη Χαλκίδα

evosmos

Προφυλακίστηκαν οι δύο Αλβανοί που μαχαίρωσαν τον 75χρονο στην Κεφαλονιά

evosmos

ΕΦΚΑ επίσημο! Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου

evosmos

Leave a Comment