ΕΛΛΑΔΑ

Κατέληξε βρέφος στην Πάτρα – Δωρίζονται τα όργανά του

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς ενός βρέφους 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παίδων του Ρίο, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου της Πάτρας, με κορωνοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γονείς του άτυχου μωρού αποφάσισαν, παρά τον αβάσταχτο πόνο τους, να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας τη σχετική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, πιθανότατα το ήπαρ του κοριτσιού προορίζεται για την Ουγγαρία και οι νεφροί του για την Ολλανδία.

Η διαδικασία και τα τεστ που απαιτούνται, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρχίζει η δίκη “μαύρη σκιά” για το Κολέγιο Αθηνών! Η σεξουαλική κακοποίηση από σπουδαστή (γιο πασίγνωστου δικηγόρου)

evosmos

ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Η ΤΖΑΚΡΗ!!! Οι παραγωγοί της Πέλλας κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τις ζημιές και η “γυρολόγος” βουλευτίνα κάνει καμπάνια

evosmos

Καφές: Τι γίνεται αν πιεις με άδειο στομάχι

evosmos

Leave a Comment